Előfizetői tartalom

Azonnali fizetés: több ezerszer utaltak néhány óra leforgása alatt a Raiffeisen ügyfelei

Portfolio
Gyorsan megkedvelték a Raiffeisen Bank ügyfelei az azonnali fizetést: a rendszer hétfő éjféli indulása utáni első néhány órában közel hétezer tranzakció teljesült szinte pillanatok alatt. A banknál az azonnali utalások az első másodperctől kezdve hibamentesen működnek, a közeljövőben további új szolgáltatások is érkeznek - derül ki a bank közleményéből.

Az első két nap adatai alapján a napi tranzakciók közel 10%-a éjfél és reggel 8 óra között, míg 15%-uk az esti órákban 18 és 22 óra között zajlik le. Korábban ezekben az időszakokban csak bankon belül lehetett utalni – a Raiffeisen már 2019. novembere óta biztosította a lehetőséget a bankon belüli számlák közötti azonnali utalásra. Ralf Cymanek, a pénzintézet lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés