Előfizetői tartalom

Koronavírus: ezt kell tudni a bankfiókok üzemeléséről

Portfolio
A bankfiókok túlnyomó többsége a szokott módon működik hétfőtől is, az ügyfelek kiszolgálása folyamatos lesz az új koronavírus okozta járvány idején - tudatta a Magyar Bankszövetség közleményében. A bankrendszer résztvevői folyamatosan figyelemmel kísérik a fertőzésről szóló információkat, és ezeknek megfelelően biztosítják a pénzügyi szolgáltatások zavartalanságát.

A magyar bankszektor úgy tervez, hogy a vírushelyzet kockázatait tekintetbe véve nagy számban legyenek normál üzemmenet szerint nyitva tartó fiókok. Az esetlegesen zárva maradó létesítményekről a bankok honlapjain lehet tájékozódni. A válságkezelési intézkedések részeként előfordulhat, hogy "a bankfióki szolgáltatások optimalizációja miatt" egyes kisebb forgalmú helyeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés