Előfizetői tartalom

Hazaküldött dolgozók, fiók előtti várakozás: új életet hozott a bankoknál a koronavírus

Portfolio
Több hazai bank is bezárta néhány fiókját és új fióklátogatási szabályokat vezetett be a héten a koronavírus-járvány miatt. Van bank, ahol a dolgozók többsége már otthonról dolgozik, köztük a call center dolgozóinak jelentős része is, máshol veszélyességi pótlékot kapnak a személyes munkavégzésre kötelezett munkatársak. Az ügyfeleket mindegyikük a digitális csatornák használatára kéri a fióklátogatás helyett. Hétvégi cikkünkben öt nagybank válaszolt az e témákban feltett kérdéseinkre, most pedig további kettő, a Takarékbank és a Raiffeisen válaszát mutatjuk be.

Az OTP, az Erste, a K&H, az MKB és a Budapest Bank válaszai itt olvashatók: Kapcsolódó cikkünk 2020. 03. 21. Bezárt magyar fiókok, hazaküldött banki dolgozók a koronavírus árnyékában Hány fiókját zárta be ideiglenesen a bank a koronavírus-járvány miatt, és melyek ezek? Takarékbank: A Takarékbank tisztában van vele, hogy a kórházak, a közművek, az élelmiszerboltok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés