Előfizetői tartalom

Ezeket a hiteleket jobb elkerülni a válság idején

Portfolio
A mai bizonytalan környezetben is vannak olyanok, akiknek a megélhetése biztosított, pénzügyei rendezettek, sőt, a hitelek iránt még manapság is van kereslet. A jelenlegi történelmi mértékű gazdasági válság során azonban háromszor is meg kell gondolni, hogy melyik hiteltípust válasszák azok, akik  a felvétel mellett döntenek. A babaváró most is a legjobb megoldás, de csak akkor, ha valaki jogosult rá. Ha nem, akkor megmutatjuk, mit érdemes felvenni helyette - persze csak akkor, ha nagyon muszáj, és az egzisztenciánk biztosított.

Nem mindennapi időket élünk - a koronavírus és az azt követő gazdasági válság olyan hirtelenséggel robbant be az életünkbe, amelyre nem voltunk felkészülve. A válság és a korlátozások a mindennapi életünket, és azon belül a pénzügyeinket is erőteljesen befolyásolják. Tömegesen veszítik el munkájukat az emberek, közülük sokaknak nehézséget jelent majd a mindennapi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés