Előfizetői tartalom

Moratórium: hasznos listát tett közzé az OTP arról, mire kell figyelni a nyilatkozatok leadásakor

Portfolio
Van olyan bank, ahol az 50 százalékot is eléri azoknak az ügyfeleknek a száma, akik nem kívánnak élni a fizetési moratórium lehetőségével és tovább fizetik hitelük törlesztőrészleteit. Azonban egyre több azok száma is, akik ugyan beadják a nyilatkozatukat, hogy tovább szeretnének törleszteni, azonban a bank nem tudja befogadni azt. A legtöbb ügyféllel rendelkező magyar hitelintézet, az OTP Bank kiadott egy összefoglaló listát arról, hogy mire kell figyelnie a nyilatkozni kívánóknak.

Hitelezés 2020: Kkv-hitelezés és gazdaság-újraindítás Fontos téma lesz ez keddi online Hitelezés 2020 konferenciánkon, érdemes regisztrálni! Információ és jelentkezés Március végén jelent meg a kormány fizetési moratóriumra vonatkozó rendelete, amely szerint a magánszemélyek és a vállalkozások hiteleinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés