Előfizetői tartalom

Több újítást is bejelentett a K&H mobilbankjában

Portfolio
Mostantól már valamennyi meglévő lakossági hitelt, befektetést ellenőrizhetik a K&H ügyfelei a mobilbankban. Jelenleg 108 ezer olyan K&H-s ügyfél van, aki valamilyen hitellel rendelkezik a pénzintézetnél és mobilbankot is használ, a megtakarítással rendelkezők közül pedig 30 ezren mobilbank felhasználók is. Ők ezentúl a fejlesztés segítségével tájékozódhatnak mobilbankjukban hiteleik aktuális állásáról valamint befektetéseikről. Ezen kívül a K&H mobilbankján keresztül mostantól már lakásbiztosítást és utasbiztosítást is lehet kötni - jelentette be a pénzintézet közleményben.

Financial and Corporate IT: Digital UX a bankoknál A banki digitalizációval, a digitális ügyfélélménnyel foglalkozunk Financial and Corporate IT konferenciánk következő, június 3-ai ONLINE eseményén . Érdemes eljönni! Információ és jelentkezés Májustól a K&H több mint százezer ügyfele már a mobilbankon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés