Előfizetői tartalom

OTP: várakozáson felül teljesít a home office, beépülni látszik a munkanapokba

Portfolio
Az OTP Bank megbízásából készített online felmérés szerint a munkavállalók többsége úgy élte meg, hogy munkáltatója felelősen cselekedett a koronavírus-járvány idején: bevezette a legalapvetőbb higiéniai intézkedéseket, és akinél a munkaköre azt megengedte, otthoni munkavégzést rendelt el. A kitöltők 63%-a vélte úgy, hogy munkáltatója helyes döntéseket hozott a munkavállalók biztonsága érdekében. A home office pedig nem várt hatékonysággal, már beépülni látszik a munkanapokba.

Az OTP Bank megbízásából 777 fő részvételével készített online felmérés szerint a válaszadók munkáltatóinak közel fele időben és világosan kommunikálta a változásokat. Mindössze 8%-uk vélte úgy, hogy munkaadója túl későn reagált, 19%-uk szerint pedig bizonytalannak tűnt a változtatások terén. A megkérdezettek 33%-a úgy ítélte meg, hogy munkáltatójának a dolgozók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés