Előfizetői tartalom

Üzleti ügyfeleknek is elérhető az Apple Pay a CIB-nél

Portfolio
A CIB Bank mától elérhetővé teszi az érintéses fizetésre alkalmas CIB Visa üzleti bankkártyával rendelkező ügyfelei számára is az Apple Pay szolgáltatást. A CIB Visa Inspire és CIB Mastercard kártyákkal rendelkező lakossági ügyfelek után így most már a vállalati ügyfelek által használt kártyákkal is elérhető a szolgáltatás, és ezzel a CIB által kibocsátott összes érintéses fizetésre alkalmas bankkártyával lehet Apple Pay-jel fizetni.

Az Apple Pay szolgáltatással használt bankkártya tényleges kártyaszámait sem a készülék, sem az Apple szerverei nem tárolják. A program egy egyedi azonosítót (Device Account Number) rendel a kártyához, amelyet titkosított formában, biztonságosan tárol a készülék biztonsági moduljában (Secure Element). Minden tranzakció engedélyezése egyedi, alkalmanként változó biztonsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés