bankkártya utazó utazik kalap fiatal
Bank

A Posta Biztosító csinálta meg a magyar Revolutot? Így néz ki a bankkártya

Portfolio
Bankkártyát bocsát ki a Posta Biztosító. A kártya a biztosító Hello nevű insurtech márkájának részeként kerül a piacra, biztosítási szolgáltatások mellett kedvező átváltási árfolyamot is ígér.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

A Posta Biztosítóhoz tartozó hello márka insurtech termékei 2018-ban jelentek meg a piacon, a fiatalokat megcélozva. Jelenleg két termékcsalád érhető el: a hello BRINGÁS balesetbiztosítást, vagyonbiztosítást és felelősségbiztosítást, míg a hello UTAZÓ különböző tematikus utasbiztosításokat kínál. Most mindkét termékhez kapcsolódóan bővült a szolgáltatások köre.

A Biztosítási Szemle információi szerint közel egy éves fejlesztést követően, partneri együttműködés keretében került piacra a hello UTAZÓ utasbiztosításhoz kapcsolt prepaid Mastercard kártya. A biztosításkötési folyamatban a biztosító ügyfelei teljesen online igényelhetik a kártyát a biztosító partnerétől, mely postai úton érkezik meg.

hello utazó posta biztosító bankkártya
Fotó: hello.hu/hello-mastercard

Az aktivált kártya úgy működik, mint bármely MasterCard bankkártya, saját bankszámlaszámmal rendelkezik, így feltölthető utalással vagy másik bankkártyáról is. Belföldön és külföldön egyaránt használható, PayPass-os fizetéssel is. Magyarországon közel 2000 üzlet, webshop és más elfogadóhely kínál visszatérítést a kártyahasználóknak, de

a kedvező devizakonverziós díjaknak köszönhetően külföldi utazások alkalmával is érdemes ezt a kártyát használni a mindennapos költésekhez.

Amennyiben az utasbiztosítással fedezett utazás kármentesen zajlik, az utazási kupon vagy jótékony felajánlás mellett most már erre a kártyára is kérhetik kármentességi bónuszukat. Ennek igénylésére a hazaérkezés utáni 9. munkanaptól egy évig van lehetőség. A bónusz mértéke kártyára történő utalás esetén a biztosítási díj 50%-ának megfelelő összeg.

A kártya kibocsátását a Posta Biztosító partnere a Peak Prometheus platformon keresztül biztosítja. Kezelőfelületként a hello arculati elemeit hordozó internetbanki felület és a Peakwallet mobilapp szolgál, ahol ellenőrizhető az egyenleg, a számlatörténet, pár kattintással elvégezhető a kártya aktiválása, blokkolása, letiltása és még számtalan további funkció található benne.

Szintén újdonság, hogy a szolgáltatónál elérhető vagyon-, baleset- és felelősségbiztosítások a kerékpárok és a legfeljebb 300W teljesítményű elektromos kerékpárok mellett már rollerekre és elektromos rollerekre is megköthetők.

jarmuipar szignicsor
pf_biztosito-173681134-20200913
orbanvarga
csehország prága
kórház orvosok koronavírus
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. október 8.
Budapest Economic Forum 2020
2020. november 10.
Öngondoskodás 2020
2020. november 10.
Portfolio Private Health Forum 2020
2020. november 11.
Energy Investment Forum 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
hitel és maszk