Előfizetői tartalom

Már a magyar bankoknál is hódít a felhő technológia: hol járunk a digitális evolúcióban?

Egyre több hazai banknál jelennek meg a felhő technológiát használó alkalmazások, például a kollaborációs irodai szoftverek és a chatbotok, digitális asszisztensek. Ugyanakkor a szektor még a felhő evolúció elején jár, egyetlen ugrással nem megy a technológia teljeskörű bevezetése. A szervezeteknek át kell rágniuk magukat a technológiai, műszaki és megfelelőségi feladatokon, ugyanakkor cserébe gyorsabb, modernebb alkalmazásokat hoznak létre, gyorsan mehetnek piacra a termékekkel, és olcsóbban tehetik mindezt.

Financial and Corporate IT 2020 Az új technológiák, a felhő és az AI mennyire jelentek meg a hazai bankoknál, mely területeken lehetnek hasznosak? Milyen innovációk zajlanak a szektorban, az egyes bankoknál? A szabályozási környezet ezeket hol tudja támogatni? Erről is szó lesz szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciánkon. Regisztráció itt! ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés