Előfizetői tartalom

Őrült tempóba kapcsolt a nagyvállalati digitalizáció Magyarországon, és ez még csak a kezdet

A digitalizáció már a nagyvállalatok mindennapjainak része az energiaszolgáltatóktól kezdve a bankokon át a biztosítókig. A COVID-járvány kirobbanása után, a három tavaszi hónapban akkorát ugrott az ügyfeleik digitális fogékonysága, mint korábban másfél év alatt. A digitalizáció már nem csak belső hatékonysági kérdés, hanem kikerült a frontvonalba, a digitális képesség nagyon éles versenytényezővé vált. Egyre több nagyvállalat végzi el a rutinszerű „robotmunkát” szoftverekkel, és a már meglehetősen régi, örökölt alaprendszerek cseréje is elindult a piacon. A Deloitte öt partnerével, Fülöp Andrással, Schenk Tamással, Mező Csabával, Kiss Dániellel és Komjáthy Csabával beszélgettünk a hazai nagyvállalati digitalizációról.

Financial and Corporate IT 2020 A nagyvállalati és banki digitalizáció lesz szeptember 3-ai Financial and Corporate IT konferenciánk fókuszában, az utolsó hagyományos, offline helyek még kiadók, ezután már csak online jegyeket értékesítünk. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Míg korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés