Előfizetői tartalom

Tízmilliárdos költések a magyar bankszektorban: elárulták a bankok, mire megy a pénz

Portfolio
A gigászi projektek helyett a sok kisebb fejlesztés határozhatja meg a magyar bankok informatikai fejlődését a következő években. A nyílt bankolás egyelőre nem igazán hozott eredményeket Magyarországon, az azonnali fizetés annál inkább – mai hibrid (offline és online) Financial and Corporate IT 2020 konfereniánk első panelbeszélgetéséről tudósítunk.

Digitalizáció a magyar bankszektorban – merre tovább? címmel került megrendezésre mai Financial and Corporate IT 2020 konferenciánk első panelbeszélgetése, amelyen egyebek mellett az alábbi témákról esett szó: Nőni fognak-e az IT-költések idén a bankoknál, és ha igen, minek a rovására lesz ebből pénz? Becsei András (Bankszövetség, OTP) szerint az OTP-nél idén szinten...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés