Előfizetői tartalom

Nem mész fiókba a koronavírus miatt? Új világ jön az otthoni bankolásban

Októbertől egy jegybanki rendelet révén akár e-személyivel vagy biometrikus útlevéllel is azonosíthatják digitális úton ügyfeleiket a pénzügyi intézmények Magyarországon. A távazonosítás forradalma pedig megnyitja az utat ahhoz, hogy még több banki vagy egyéb pénzügyi szerződést köthessenek meg az ügyfelek kényelmesen, percek alatt, akár otthoni környezetükből. Ennek akkor is óriási jelentősége lehet, ha folytatódik a koronavírus-járvány.

Kapcsolódó cikkünk 2020. 08. 28. Új világ jön: hamarosan szelfivel és e-személyivel is bankolhatsz Magyarországon A különféle szolgáltatások elektronikus csatornákra költözése az Internet térhódításának következményeként már a 90-es évek végén elkezdődött. Az okostelefonok és a mobil internetes technológiák fejlődésével az ügyfelek egy apró méretű, nagytudású...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés