Előfizetői tartalom

Hatalmas újításra készül a Transferwise Magyarországon: elárulták a részleteket

A Transferwise nemzetközi pénzküldő fintech társaság bejelentette, hogy nemrégiben közvetlen hozzáférést kapott Magyarország fizetési rendszeréhez. Magyarország az első olyan ország az Európai Unióban, ahol a pénzforgalmi szolgáltató licenccel rendelkező társaság ezt megtehette. A cég költségei és idővel díjai is csökkenhetnek a lépés által, illetve mivel a brit azonnali fizetési rendszerhez már korábban csatlakoztak, másodpercek alatt küldhetnek pénzt az ügyfelek a két ország számlái között. Emellett a társaság forintszámlát is vezethet, vagyis az ügyfeleik fogadhatnak és küldhetnek belföldi utalásokat Magyarországon a többdevizás transferwiseos számláját használva. Barna Balázs, a Transferwise európai terjeszkedésért felelős vezetője exkluzív villáminterjúban kommentálta lapunknak a bejelentést.

Portfolio Banking Technology 2020 A payment iparág fejleményeivel kiemelten foglalkozunk november 12-ei Banking Technology konferenciánkon, a regisztrációt megnyitottuk! Információ és jelentkezés A bejelentés A Magyar Nemzeti Bank (MNB) egy közvetlen elszámolási számlát biztosít a Transferwise-nak, melyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés