Előfizetői tartalom

Koronavírus és digitalizáció a magyar bankszektorban: rendszercserék a láthatáron

Turzó Ádám Pál
A pandémiás időszak után a bankszektorban, a privátbanki szektorban hamar belátták, hogy a digitális transzformációt gyorsítani, a privát és prémium szegmenst pedig erősíteni kell, ugyanakkor a fintech-piacon is változások indultak be. A hazai piac egyik meghatározó szereplője, a Dorsum modellváltást hajtott végre: új, software-as-a-service alapú szolgáltatást indítottak el, illetve megkezdődött a piaccal közös gondolkodás a privátbankokat kiszolgáló nagy alaprendszerek cseréjéről. Fischer Bálinttal, a Dorsum innovációs vezetőjével, és Szalai Sándorral, a cég értékesítési vezetőjével beszélgettünk.

Portfolio Banking Technology 2020 A banki digitalizációval kiemelten foglalkozunk november 12-ei Banking Technology konferenciánkon, a regisztrációt megnyitottuk!  Információ és jelentkezés A magyar gazdaság hatalmasat zuhant a pandémia alatt. Hogyan reagált a járvány megjelenésére a bankszektor, a privátbanki...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái