Előfizetői tartalom

Magyarország hatalmas lehetőség előtt áll, a digitális munkaerő jelentheti a kitörési pontot

Paradigmaváltásra készül a legnagyobb hazai informatikai érdekvédelmi szervezet, az IVSZ életében Vinnai Balázs, a szövetség újonnan mgválasztott elnöke. A szakember szerint Kelet-Közép-Európa digitális munkaerő és a technológiai képzettség tekintetében erősebb, mint Nyugat-Európa, ez a régiónk számára kitörési lehetőséget jelent. Ez már nemcsak a bérköltségről, hanem a szürkeállományról is szól: a diplomás és az átképzett informatikusokra is szükség lesz. Az IT-bérek megtorpantak, de tovább fognak emelkedni  - véli az új elnök.  Vinnai Balázzsal a fintech-szektor új szerepéről, a  digitalizációs Covid-hatásról, a kkv-szektor digitalizációjáról is beszélgettünk.

Portfolio Banking Technology 2020 A legforróbb fintech trendekről lesz szó a Portfolio november 12-ei Banking Technology konferenciáján, a regisztrációt megnyitottuk! Információ és jelentkezés Nemrégiben választottak meg az IVSZ elnökének, mik a terveid a szervezet elnökeként? Már 13 éve tagja vagyok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés