Előfizetői tartalom

Most pörög fel igazán a tőzsde - Mutatjuk, mire figyelj a héten!

Portfolio
Felpörög a héten a gyorsjelentési szezon, azonban egyelőre csak az Egyesült Államokból fognak kiemelten fontos beszámolók érkezni, az európai vállalatokra még várni kell. Ahogyan az már megszokott, most is az amerikai nagybankok jelentései záporoznak az első napokban, az elemzői várakozások szerint összességében a második negyedévesnél jobb, a tavalyi harmadik negyedévesnél rosszabb eredményekre lehet számítani.

Beindul a héten a gyorsjelentési szezon Eltelt egy újabb negyedév, így a héten elindul a harmadik negyedéves gyorsjelentési szezon, ahogy az lenni szokott most is az amerikai nagybankok indítják a sort, kedden jelent többek között a Citigroup, és a JPMorgan, szerdán a Bank of America, a Goldman Sachs, és a Wells Fargo számait ismerjük meg, csütörtökön pedig a Morgan Stanley zárja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés