Portfolio signature

Hitelt vennél fel? Ezeknél a bankoknál lesz a legalacsonyabb a törlesztőrészleted

Portfolio
A koronavírusválság egyelőre nem társult hitelválsággal Magyarországon. Ezt a lakáshitelek és személyi kölcsönök hiteldíja is jól mutatja, hiszen nem drágítottak rajtuk érdemben a bankok március óta. Aki tehát ma hitelt vesz fel akár otthonteremtésre, akár szabad felhasználásra, az továbbra is rekordközeli kamatozással teheti ezt. Manapság sem mindegy azonban, melyik bankot választjuk, ebben kívánunk most segíteni.

Személyre szabott kalkulációhoz a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk!

Még az öt legjobb banki ajánlaton belül is több százezres, esetenként pedig akár milliós összegű eltérések mutatkoznak egy 10 millió forintos összegű lakáshitel teljes visszafizetendő összege esetében. Nagy a jelentősége tehát annak, hogy melyik banki ajánlat lesz végül a befutó a hitelfelvétel során.

A személyi kölcsönök esetében természetesen kisebb a különbség, de még az általunk megvizsgált 600 ezres, illetve 3 milliós személyi kölcsönöknél is előfordulnak néhány tízezer forintos különbségek a futamidő során visszafizetendő összegben. 

Lakáshitelek

Nézzük először a lakáshiteleket! Minden esetben nettó 300 ezer forintos jövedelemmel számoltunk (az adóstársak jövedelme összevonódik), és azzal, hogy a hitelfelvevő vállalja, hogy jövedelmét az adott bankhoz érkezteti. 10 millió forintos, 20 éves lakáshiteleket néztük most mi meg, személyre szabottabb kalkulációhoz a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

Miről szól még ez a cikk?

  • Ezek a legkedvezőbb lakáshitelek
  • Íme a legkedvezőbb személyi kölcsönök
  • Mekkora törlesztőrészletre számíthatok?
  • Mekkora a teljes visszafizetendő összeg?
  • Mennyit spórolhatok a jó választással?

Kedves Olvasónk!

Támogasd te is a minőségi gazdasági tartalomgyártást!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2490 forint. Az éves előfizetés díja 29845 forint. Ezzel követlenül támogathatod a legmagasabb színvonalú gazdasági, üzleti újságírást.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések