Előfizetői tartalom

Ismét beszáll a magyar állam a Gránit Bankba

Portfolio
A magyar állam a Széchenyi Alapok kezelésében álló Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kockázati Tőkealapon keresztül 3 milliárd, Nyúl Sándor magánbefektető pedig 1,3 milliárd forintos tőkeemelést hajt végre a Gránit Bankban, segítve a társaság további növekedését, amely nemzetközi terjeszkedést és tőzsdére lépést is magában foglalhat - jelentették be a bank mai online sajtótájékoztatóján, amelyen Hegedüs Éva elnök-vezérigazgató mellett Varga Mihály pénzügyminiszter is részt vett.

2020. november 09. 11:47 Megosztás 21 milliárd fölé nő a szavatoló tőke A sajtótájékoztatón elhangzott: a bank tulajdonosai a megtermelt eredményt folyamatosan visszaforgatják a növekedés maximalizálása érdekében, ezáltal a saját tőke a 2010-es...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés