A JP Morgan is felülmúlta az elemzői várakozásokat
Bank

Ideges a legnagyobb amerikai bank vezére, szerinte gyerekesen viselkednek a politikusok

Portfolio
Keményen kritizálta a JP Morgan vezérigazgatója, Jamie Dimon az amerikai politikusokat, akik hónapok óta nem tudnak megállapodni a következő koronavírus miatti gazdasági mentőcsomagról – számol be a CNBC.
A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez a cikk is.
A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi gazdasági újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet

„Tudom, hogy itt van ez a nagy vita. 2200 milliárd dollár, 1500 milliárd dollár. Ne vicceljetek már. Állapodjatok meg félúton és haladjunk. Ez gyerekes viselkedés a politikusainktól” – fogalmazott Dimon.

Mióta júliusban kifutott a CARES-csomag, azóta tárgyal a kongresszus egy újabb stimulációs intézkedésről. Közben a koronavírus-fertőzésszám országosan növekszik, emiatt pedig az amerikai vállalatok és a lakosság is újra nehéz helyzetbe kerül anyagilag.

Dimon reméli, hogy egy újabb stimulációs csomaggal sikerül majd áthidalni a 2021 közepéig tartó időszakot, amikor a vakcinák tömeges elosztásra végre elkezdődhet.

A bankvezér úgy látja, hogy a helyzet különösen a „legszegényebb 20%-ot” érinti rosszul, hiszen a kirúgások elsősorban őket érintik.

Címlapkép: Getty Images

orbanviktor
bécs
terror europa dzsihad
kórházi ágy egészségügy
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát bankár

Privát bankár
Online előadás
Útikalauz kezdő befektetőknek.
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
kovach anton