Előfizetői tartalom

Szép csendben lépett a kormány: digitális ugrás jön a bankolásban Magyarországon

Varga Mihály november végén hatpontos, a digitális bankolást támogató javaslatcsomagot jelentett be, a munka pedig azonnal el is indult, hogy ezeket a gyakorlatban is mielőbb alkalmazhassuk: a jogszabályi változások a javaslatok egy részénél már meg is történtek, és egy „bónusz”, a bankok által szintén támogatott intézkedésre is sor került. Például a jogszabályi keretek már adottak ahhoz, hogy netbankokban, mobilbankokban a korábbinál sokkal több ügyet intézhessünk el, a családtámogatásokat  elejétől a végéig digitálisan tudjuk igénybe venni, kialakítás alatt áll az elektronikus ingatlan-nyilvántartási rendszer, digitálissá és olcsóbbá válhat az ingatlanok értékbecslése.

Varga Mihály november végén hatpontos javaslatcsomagot jelentett be, miután a gazdaságvédelmi operatív törzs a pénzügyek intézését könnyítő javaslatokról tárgyalt. A Magyar Bankszövetség és a Pénzügyminiszter javaslatait most sorra vesszük, hol tartanak, milyen jogszabályi változások történtek eddig.  1. Elektronikus fizetést minden online pénztárgép mellé! A kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái