Előfizetői tartalom

Szenzációs hitelek Magyarországon: ekkora törlesztőrészletre számíthatsz mostanában

Portfolio
Nem történt érdemi változás a lakáshitelek kamatában és várható törlesztőrészletében decemberről januárra. A személyi hiteleknél azonban annál jelentősebb események zajlanak: a THM-plafon megszűnése miatt némi drágulás következett be, emellett kezdenek megjelenni a piacon az átlagnál olcsóbb minősített fogyasztóbarát termékek is. Megnéztük, mit ajánlanak most a bankok a lakáshitelt vagy személyi kölcsönt felvenni szándékozóknak, személyre szabott kalkulációhoz pedig a Pénzcentrum kalkulátorát ajánljuk.

Még az öt legjobb banki ajánlaton belül is több százezres, esetenként pedig akár milliós összegű eltérések mutatkoznak egy 10 millió forintos összegű lakáshitel teljes visszafizetendő összege esetében. Nagy a jelentősége tehát annak, hogy melyik banki ajánlat lesz végül a befutó a hitelfelvétel során. A személyi kölcsönök esetében természetesen kisebb a különbség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés