Előfizetői tartalom

Hétfőtől berobban Magyarországra az online bankolás következő generációja

Hétfőn indul a George, az Erste következő generációs online banki felülete. Az alkalmazás nem csupán egy szexi fintech-alkalmazás felhúzva egy hagyományos banki felületre, hanem azt ígéri, hogy számos új, személyre szabott szolgáltatással, tanácsadással segíti majd a felhasználók pénzügyi életét. Hosszabb távon akár külsős cégek szolgáltatásai és más bankoknál vezetett számlák is elérhetők lesznek a George-on keresztül. Teszteltük a George-ot, az Erste új online banki felületét.

Hétfőn indul a George Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary vezérigazgatója egy pénteki sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy hétfőtől elindul a George, az Erste következő generációs online banki felülete a bank lakossági ügyfeleinek. 300 ezer mobilbankos ügyfél és 700 ezer netbankos felhasználó van Magyarországon, aki kipróbálhatja hétfőn a George.hu-n...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés