Előfizetői tartalom

Újabb bank nyerte el a DJP kiemelkedő digitális hitelintézet védjegyét

Portfolio
A bankszektor digitalizációjának ösztönzése érdekében tavaly novemberben elindult a Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy program, mely keretében a "kiemelkedő digitális hitelintézet" védjegyet másodikként a K&H Bank szerezte meg. A pénzintézet az elmúlt időszakban egyebek mellett digitális csatornákon lekérdezhető PIN-kódot vezetett be, és videóhívásos vállalkozói számlanyitást tett lehetővé ügyfelei számára - derül ki a kormany.hu-n megjelent közleményből.

Solymár Károly Balázs a közleményben kiemelte: a kormány a pénzügyi szektorban is magasabb szintű digitalizációt kíván elérni Magyarországon. A Digitális Jólét Pénzügyi Védjegy program erősíti az állampolgárok és a vállalkozások bizalmát a hazai hitelintézetekben, amelyeket újabb fejlesztésekre is késztethet. A minősítés technológiasemleges, elsősorban a netbanki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés