Előfizetői tartalom

A teljes régiós mezőnyt lefutná a magyar szuperbank (Interjú Barna Zsolttal)

A leghatékonyabb puzzle-t akarjuk összerakni, hogy aztán lefussuk az egész közép- és kelet-európai régió mezőnyét – mondta a Portfolio-nak adott interjújában a Magyar Bankholding igazgatósági elnöke. Barna Zsolt bejelentette: 2023 közepére fog létrejönni a jogilag és működésében is teljesen egységes, erős vállalati kultúrával rendelkező univerzális nagybank a holding három tagbankjából, amelyet a tőzsdei bevezetésre és a nemzetközi terjeszkedésre is fel akarnak készíteni. Jelentős költségcsökkentések, a hatékonyság további növelése és a termékpaletta megtisztítása mellett olyan innovációk bevezetését tervezik, amelyek a térségünkben eddig ismeretlenek.

Kapcsolódó cikkünk 2021. 03. 24. Bejelentették: 2023-ra áll össze az új magyar szuperbank Mi a menetrend, mikor lesz a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesüléséből egy univerzális nagybank? Március 18-án közös igazgatósági és felügyelőbizottsági ülést tartottunk, és azt határoztuk el, hogy 2023 közepére jogilag és működésében is teljesen egységes...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái