Előfizetői tartalom

Sberbank-vezér: kimagasló lehet az idei év Magyarországon

A Sberbank Magyarországon egy expanzióban lévő bank, és kimagasló lehet számára a 2021-es év – mondja a Portfolio-nak adott interjújában Szabó Richard, a Sberbank Magyarország elnök-vezérigazgatója. Szavaiból kiderül: az otthonfelújítási hitel kormányzati bevezetése ellenére a lakossági jelzáloghitelek piacára egyelőre nem térnek vissza, a személyi kölcsönök és a kkv-hitelek területén viszont nagyon aktívak akarnak lenni.

A koronavírus határozta meg 2020-at, ennek fényében, hogy sikerült a tavalyi év a Sberbanknál? Üzletileg a Sberbank Magyarország 2020-ban eredményes évet zárt. Azt gondolom, hogy bankunk a tavalyi évben felmerülő problémákat rendkívül sikeresen oldotta meg. Terveinket - amelyeket a koronavírus járvány kitörésekor módosítottunk - a vártnál is jobban teljesítettük, ami...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés