Előfizetői tartalom

Bekerülhet a történelemkönyvekbe, amit most fogunk látni Magyarországon (Interjú)

A mi életünkben, szakmai pályafutásunkban nagy valószínűséggel nem fogunk hasonlót megtapasztalni még egyszer - mondja a koronavírus-válságról az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatója, aki szerint a második negyedéves GDP-adat a történelemkönyvekbe is bekerülhet. Tóth Balázst a vezérváltáson áteső olasz anyabank elvárásai mellett a törlesztési moratóriumról, a példátlan vállalati likviditásbőségről, a home office jövőjéről és az ESG-átállásról is kérdeztük.

Portfolio: Két éve, hogy Ön áll a magyar UniCredit Bank élén, a múlt hónapban pedig az olasz tulajdonosnál, az UniCredit Groupnál történt vezérváltás. Mit csinál másképp Ön, mint az elődje, és milyen változásokra számít az eddigi az információk alapján az olasz tulajdonos magyarországi elvárásait, terveit illetően? Tóth Balázs: Az elmúlt évek eredményei alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés