Előfizetői tartalom

Chatbotok és digitális robbanás a hazai bankszektorban - Hol látja a legnagyobb fejlődési lehetőségeket az MNB?

Már a hazai bankszektorban is megjelentek a chatbotok, sőt, már az MNB oldalán is chatbot fogad minket, ha kérdésekkel fordulunánk a jegybankhoz. A koronavírus-járvány alatt a bankszektor nagyott lépett előre a digitalizáció útján, a már ekkor működő chatbotok jól is teljesítettek, de még mindig a sok a tennivaló a digitális transzformáció területén. Szombati Anikóval, az MNB digitalizációért és Fintech fejlesztésért felelős ügyvezető igazgatójával, Fáykiss Péterrel, az MNB digitális igazgatóságának igazgatójával, és Deliága Ákossal, a Talk-A-Bot ügyvezetőjével beszélgettünk a banki digitalizációról és a chatbotok világáról.

Financial & Corporate IT 2021 A hazai bankszektor digitális transzformációjáról a legfelsőbb szintű digitális vezetők és szabályozók részvételével lesz szó június 3-ai Financial & Corporate IT konferenciánkon a Kempinsky hotelben. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Az MNB korábban is számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés