Előfizetői tartalom

Nagyágyút igazolt a szuperbank, mindenkit állva hagynának

Barna Zsolt elnöki főtanácsadójaként csatlakozik a Magyar Bankholdinghoz Vinnai Balázs, és a vezető testületnek is tagja lesz. A hazai informatikai piac egyik nagyágyúja a digitális transzformációt fogja támogatni, nemcsak a három bank fúziója során, hanem az új lehetőségek kiaknázásában is. Interjúnkból kiderül, hogy a szakembernek milyen feladatai és tervei vannak a bankholdingnál, megismerkedhetünk a digitális bakugrás (leapfrog) fogalmával, és azt is megtudhatjuk, Vinnai Balázs mit tanult kedvenc NBA-csapatától, a Phoenix Sunstól.

Nemzetközi digitális karrier, hosszú és sikeres beszállítói múlt, az innováció elkötelezett híve. Mit keres az egyik legnevesebb hazai informatikai vállalkozó a három bank vélhetően igencsak nehéz és hosszú fúziójának a kellős közepén? A digitalizáció a technológia révén átalakítja az üzleti lehetőségeket és a bankokat is. A technológia fel tudja gyorsítani...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés