Előfizetői tartalom

Nagyágyút igazolt a szuperbank, mindenkit állva hagynának

Barna Zsolt elnöki főtanácsadójaként csatlakozik a Magyar Bankholdinghoz Vinnai Balázs, és a vezető testületnek is tagja lesz. A hazai informatikai piac egyik nagyágyúja a digitális transzformációt fogja támogatni, nemcsak a három bank fúziója során, hanem az új lehetőségek kiaknázásában is. Interjúnkból kiderül, hogy a szakembernek milyen feladatai és tervei vannak a bankholdingnál, megismerkedhetünk a digitális bakugrás (leapfrog) fogalmával, és azt is megtudhatjuk, Vinnai Balázs mit tanult kedvenc NBA-csapatától, a Phoenix Sunstól.

Nemzetközi digitális karrier, hosszú és sikeres beszállítói múlt, az innováció elkötelezett híve. Mit keres az egyik legnevesebb hazai informatikai vállalkozó a három bank vélhetően igencsak nehéz és hosszú fúziójának a kellős közepén? A digitalizáció a technológia révén átalakítja az üzleti lehetőségeket és a bankokat is. A technológia fel tudja gyorsítani...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái