FONTOS Bántják a forintot, 412 felett volt az euró, a dollár 431 felett
 
Előfizetői tartalom

Új stratégiát hirdetett a CIG Pannónia – Irány a csillagos ég?

Palkó István
Öt év alatt életbiztosítási termékportfólióval rendelkező niche biztosítóból közepes méretű kompozit biztosítóvá válna a CIG Pannónia Biztosító. A biztosító 2026-ra nagyjából megduplázná a díjbevételét, a jelentős kezdeti beruházások után kiszámítható nyereségtermelésben és osztalékpolitikában gondolkoznak. A társaság terveinek részleteiről, a Mészáros Lőrinchez és Keszthelyi Erikhez köthető Hungarikum közvetett tulajdonrészének további növekedéséről, a szuperbankkal való együttműködés lehetőségéről Polányi Zoltánt, a társaság igazgatóságának elnökét és vezérigazgatóját kérdeztük.

A kisrészvényesek tavaly ősz óta várnak a biztosító új stratégiai tervére, miután vezérigazgatótársa, Fedák István már novemberben beszélt nekünk erről. Végre elkészült a stratégiai terv, mi van benne? Többről van szó, mint szimpla pénzügyi tervről, ugyanis a piaci kitekintés mellett meghatározza azt az 5 fő értéket, amelyek alapján a következő 5 évben dolgozni...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái