Előfizetői tartalom

Két újabb felsővezetőt választottak a szuperbank élére

Portfolio
A Magyar Bankholding a márciusban elfogadott stratégiája újabb állomásaként két felsővezető kezdte meg munkáját a bankcsoportban: Ginzer Ildikó a standard, Szabó Levente pedig az egyedi kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettesként csatlakozott a menedzsmenthez, jelenlegi pozíciójuk megtartása mellett - olvasható a Magyar Bankholding közleményében.

A Magyar Bankholding idén márciusban hirdette meg a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport egyesítésére vonatkozó ötéves stratégiáját. Ennek egyik központi eleme, hogy az új nagybank, amely tervei szerint Magyarország második legnagyobb bankja lesz, a teljes piaci spektrumot és minden ügyfélszegmenst kiszolgál a jövőben, miközben jelentős hangsúlyt kap a lakossági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés