bankholding  ginzer szabo
Bank

Két újabb felsővezetőt választottak a szuperbank élére

Portfolio
A Magyar Bankholding a márciusban elfogadott stratégiája újabb állomásaként két felsővezető kezdte meg munkáját a bankcsoportban: Ginzer Ildikó a standard, Szabó Levente pedig az egyedi kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettesként csatlakozott a menedzsmenthez, jelenlegi pozíciójuk megtartása mellett - olvasható a Magyar Bankholding közleményében.

A Magyar Bankholding idén márciusban hirdette meg a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarék Csoport egyesítésére vonatkozó ötéves stratégiáját. Ennek egyik központi eleme, hogy az új nagybank, amely tervei szerint Magyarország második legnagyobb bankja lesz, a teljes piaci spektrumot és minden ügyfélszegmenst kiszolgál a jövőben, miközben jelentős hangsúlyt kap a lakossági, mikro-, kis- és középvállalati, valamint agrárügyfeleinek nyújtandó modern termék- és szolgáltatási paletta.

A bankcsoport üzleti felsővezetői pozícióira történő kiválasztás a márciusban elfogadott stratégia egyik meghatározó eleme: a társaság standard és egyedi kiszolgálásért felelős üzletágai a fenti stratégiai célkitűzések megvalósításához fognak hatékonyan hozzájárulni.

A Magyar Bankholding Ginzer Ildikót, az MKB jelenlegi általános és üzleti vezérigazgató-helyettesét választotta a standard kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettesének. Ginzer Ildikó feladata lesz a lakossági, valamint a mikro- és kisvállalati ügyfelekkel kapcsolatos termékfejlesztés és kiszolgálás, valamint a létrejövő nagybank digitális transzformációjának üzleti oldali irányítása.

Az egyedi kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettes pozícióját Szabó Levente, a Takarékbank jelenlegi üzleti vezérigazgató-helyettese tölti be. Szabó Levente az üzleti és a korábbi integrációs feladatoknál szerzett hazai és nemzetközi felső vezetői tapasztalataira építhet majd a közép- és nagyvállalati, az agrár, a treasury, a befektetési szolgáltatási, valamint a privátbanki terület vezetőjeként.

A szakemberek megtartják tagbanki pozíciójukat is, ugyanakkor az új megbízatásaikkal lefedett területek szakmai irányítását átveszik mindhárom tagbankban.

A folyamatban részt vevő tagbanki vezetők jelentkezéseit a Magyar Bankholding minden esetben transzparens, neves nemzetközi tanácsadók által támogatott kiválasztási eljárás során bírálta el, a szakmai kompetenciák, a korábbi releváns munkatapasztalatok figyelembevételével. A holding felsővezetői pozícióival kapcsolatos további kiválasztás jelenleg is folyamatban van.

predator drone hellfire rakéta bombázás légi támogatás
faanyag építkezés
gyerekek_shutter

Kiszámoló Zöld lakáshitel

Az MNB októbertől úgynevezett zöld lakáshitelt vezet be 200 milliárd forint kerettel, 25 évig fix, maximum 2,5%-os...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Melyek a leginkább izgalmas és ígéretes részvények?
Könyv
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
2021.09.07
Sustainable World 2021
2021.09.21
Hiventures - Portfolio Vállalati Tőkefinanszírozás 2021
2021.09.08
Business and Finance Summit 2021 - CFO of the year
2021.09.15
Property Investment Forum 2021
deutsche bank frankfurt getty stock