Előfizetői tartalom

Digitális banki piacteret épít egy új magyar fintech, részletfizetéssel újítanak

Az egyik nagybanknál már bizonyított és 240 milliós tőkebefektetést is szerzett az a magyar fintech startup, amely digitális banki piacteret épít Magyarországon. Az Instacash a kereskedőknél, szolgáltatóknál a fizetési folyamatba integrálja a részletfizetést, ahogyan azt például a Klarna és más nemzetközi Buy Now Pay Later (BNPL) fintech társaságok teszik. A magyar piac meghódítása után a régióban terjeszkednének.

Banking Technology 2021 Hasonló témákról is szó lesz a Portfolio október 13-ai Banking Technology konferenciáján, ahol a banki és a fintech újításokról, a legfontosabb digitális transzformációs trendekről lesz szó. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Digitális banki piactér Az Instacash egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés