Előfizetői tartalom

Két fintech támadó foszthatja ki a bankok kincseskamráját, gigafelvásárlást jelentettek be

A tőzsdén jegyzett Square 29 milliárd dollárért felvásárolhatja a szintén tőzsdén forgó ausztrál Afterpay buy now pay later (BNPL) szolgáltatót – jelentette be a Square. Ezzel a hatalmas felvásárlással a fintech világ két fényesen tündöklő csillaga egyesülhet, komoly szinergiákat használhatnak ki, és újabb szintre emelhetik a feltörekvő fintechek és a bankok közötti versenyt. Megnéztük, mi sülhet ki a tranzakcióból.

Banking Technology 2021 Hasonló témákról is szó lesz október 13-ai Banking Technology konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A felvásárlás Az amerikai Square az ausztrál alapítású Afterpayt egy csak részvényes tranzakció keretében vásárolja fel, melyben az Afterpay részvényesei...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés