Előfizetői tartalom

Holnap jön a Banking Technology konferencia

Portfolio
A lemaradó bankok digitális ugrásra készülnek, a digitálisan fejlettebbek újabb innovációkon dolgoznak, hogy megtartsák a pozíciójukat, miközben a B2C fintechek és a bigtechek is egyre több területen szállnak ringbe a bankokkal, a verseny egyre kiélezettebb. Andrius Biceikát, a Magyarországon épp a hetekben elstartolt Revolut Bank vezérigazgató-helyettesét élő interjúban kérdezzük meg arról, milyen stratégia mentén terjeszkedik a fintech szupersztár Magyarországon illetve Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban. A szakembert a 33 milliárd dollárt érő startup hitelezési terveiről és tapasztalatairól, az inkumbensekkel folytatott éles versenyről, a pénzügyi szuperappá válás tervéről is megkérdezzük.

Banking Technology 2021 Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Jön a Revolut Bank a Banking Technology konferenciánkra Miben veri meg a Revolut a hagyományos bankokat jelenleg, és ők hogyan reagáltak a fintech disruptorok megjelenésére az elmúlt években, miben lettek erősebbek? Terveznek-e IPO-t most...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés