Előfizetői tartalom

Nagy bejelentést tett a fintech-sztár Magyarországon: indul a Revolut Bank!

A Magyarországon is széles körben használt, mintegy 500 ezer felhasználóval rendelkező neobank, a Revolut elindítja Revolut Bank nevű szolgáltatását a hazai piacon. A felhasználók a szolgáltatásra történő átjelentkezést követően 100 ezer eurós összegig betétbiztosítást élvezhetnek, ám a későbbiekben további szolgáltatásokkal – hitelkártya-hitellel és személyi hitellel - bővülhet a nyújtott szolgáltatások köre. Ez pedig fájni fog a bankoknak.

Banking Technology 2021 A fintech felforgatók, a bigtechek és a bankok digitális versenyéről is szó lesz a Portfolio október 13-ai Banking Technology konferenciáján. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Revolut globális pénzügyi platform, amely világszerte több mint 16 millió ügyféllel rendelkezik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés