Előfizetői tartalom

Hatalmas ugrás a magyar garanciarendszerben: már minden harmadik kkv-hitel náluk van

Portfolio
Több mint duplájára növekedett a koronavírus-válság és a miatta bevezetett új hitel- és garanciaprogramok hatására a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalási portfóliója. A cég elmúlt másfél éves eredményeit és innovációit Búza Éva vezérigazgató (képünkön) mutatta be egy mai sajtótájékoztatón. Elhangzott: az NHP Hajrá nyári kifutása hozott némi törést a hitelkeresletben, a részben helyébe lépő Széchenyi Kártya Go! a korábban megfigyeltnél kisebb felfutást mutat. Az intézmény aktuális elképzeléseinek, terveinek jó része a zöld hitelezéshez kapcsolódik.

Budapest Economic Forum 2021 Búza Éva is előad a Budapest Economic Forumon, érdemes regisztrálni a rendezvényre! Információ és jelentkezés Helyén az MFB Az MFB Csoport végre megtalálta fejlesztési banki szerepét – mondta Sipos-Tompa Levente, az MFB elnök-vezérigazgatója bevezetőjében. Mind a kereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés