Előfizetői tartalom

Beszántották a Google bankgyilkos szolgáltatását, de a harc folytatódik

Portfolio
Technológiai felkészültségét és széles felhasználói bázisát tekintve a bigtechek élen járhatnak beágyazott pénzügyi technológiák elterjedésében, de láthatólag nem minden kezdeményezés jár sikerrel náluk sem. Akadozik a Facebook nagy hírveréssel bejelentett kriptovalutája, a Google pedig a minap jelentette be, hogy  lemond ambiciózus terveiről, hogy pénzügyi applikációja, a Goolge Pay mellé számlavezetési szolgáltatást is kínáljon. A Google visszalépése jó apropót kínál arra, hogy áttekintsük, milyen pénzügyi szolgáltatások érhetők el a keresőóriás kínálatában itthon és külföldön.

Global trends in Banking 2021 Hasonló témákról is szó lesz Global Trends in Banking 2021 online konferenciánkon banki vezetők, fintech szakértők társaságában. Ingyenes regisztráció itt! Információ és jelentkezés A Google Pay eredetileg 2020 november 17-én indult el Magyarországon, de ekkor még csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés