Előfizetői tartalom

Digitális ugrás a magyar bankszektorban - így áll két év után a nagyszabású terv

Portfolio
A Magyar Bankszövetség tagjai 2019 nyarán azzal a céllal kezdték összegyűjteni a szektor digitalizációs javaslatait, hogy a jogalkotó támogatásával az ügyfelek számára azonnal érzékelhető fejlődési folyamatot indítsanak el. A 22 pontos digitalizációs javaslatcsomag egyes elemei mostanra teljeskörűen megvalósultak, egyes javaslatok megvalósítása folyamatban van, míg voltak olyanok is, melyek még nem értek célba.

A 22 pontos digitalizációs javaslatcsomag elemeiről részletesen beszéltünk korábban Becsei Andrással, a Magyar Bankszövetség akkori elnökével, jelenlegi alelnökével. Kapcsolódó cikkünk 2019. 09. 10. Digitális ugrásra készül a magyar bankszektor, íme a bankszövetség nagyszabású terve 2019. 09. 25. Itt a magyar bankszektor digitális javaslatcsomagja 2020. 09. 03....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés