Előfizetői tartalom

Bizalmatlanság és elkaszált világmegváltó tervek: ezt tudja a Facebook a pénzügyekben

Régi terv a Facebooknál, hogy mindennapi pénzügyeink intézésre is használhassuk, de a Facebook Pay brand alatt futó pénzküldési szolgáltatásai még csak az USA-ban elérhetők. Sokadszorra próbálkozik kriptovaluta-projektjével is a techég, ebbe most új köntösben és kevésbé ambiciózus formában készül ismét belevágni. A Facebooknak az adatkezelési visszaélések miatt megrendült felhasználó bizalmat is vissza kell szereznie.

A Facebook Pay készen áll, de a bizalom recseg-ropog A Facebook fizetési szolgáltatásai egyelőre csak korlátozott számú országban érhetők el. A következőkben bemutatott funkciókat szinte kizárólag csak az Egyesült Államokban élők vehetik igénybe. A Facebook ígéretet tett arra, hogy a fizetési megoldásait fokozatosan egyre több országban ki fogja terjeszteni. Tekintve, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés