Előfizetői tartalom

Furcsa sms-t küldött az OTP - A bank szerint keveseket érintett

Portfolio
Olvasónk egy szokatlan sms-t kapott az OTP-től, amiben a jelzáloghitele törlesztőrészletének megfizetésére szólította fel a bank, úgy, hogy ez az összeg már korábban levonásra került a számlájáról. A megkérdezett banki ügyintéző szerint az üzenetet egy rendszerhiba miatt minden hiteles megkapta. Annak próbáltunk utánajárni, hogy hány ügyfelet érint a hiba és mi állhatott a háttérben.

Furcsa sms érkezett a banktól A jelzáloghitel törlesztését minden hónap 1-jén vonják le, de olvasónk tegnap, hónap közepén, egy olyan sms-t kapott az OTP-től, amiben arra szólítja fel a bank, hogy mihamarabb törlessze a hátralékát, ami kb. 32 ezer forint. Olvasónk nem értette, miért kaphatott ilyet, mikor egyrészt a számlatörténete alapján levonták a teljes törlesztőrészletet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés