Előfizetői tartalom

15-20 évre biztosíthatjuk magunknak az alacsony lakáshitelkamatokat (Interjú)

Ma már más eladástechnikával dolgozik a Fundamenta-Lakáskassza, mint korábban: nem a megtakarítási oldal optimalizálása, hanem az alacsony hitelkamatok 15-20 évre történő biztosítása adja a termék igazi vonzerejét - mondja Morafcsik László vezérigazgató-helyettes, aki 2022-ben is a lakásforgalom és a lakásárak növekedésére számít. A személyes értékesítés varázsának megtartása mellett a digitalizációból és az energiahatékonyság radikális felértékelődéséből sem maradnak ki.

A biztosítók adatai azt mutatják, hogy idén eddig 17%-kal többet fizettünk be életbiztosításokba, mint tavaly. Mi a helyzet e téren a lakás-előtakarékossági szerződésekkel? Nálunk még nagyobb, 20% körüli a növekedés tavalyhoz képest. Veszélyhelyzet idején az emberek Magyarországon is takarékoskodnak, a koronavírus pedig hatással volt az egészség- és életbiztosítási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés