Előfizetői tartalom

Jó hír a magyar cégeknek: meghosszabbítják a népszerű hitelek elérhetőségét

Portfolio
Meghosszabbodnak a hazai vállalkozások újraindítását segítő hiteltermékek a Széchenyi Kártya Programban. Egy 100 millió forintos, tehát átlagos méretű beruházási hitel esetén a teljes futamidő alatt egy kisvállalkozás 25 millió forintot tud megspórolni a piacon elérhető hitelekhez képest. Ez akár több mint 200 ezer forinttal kisebb havi törlesztőt jelen a Széchenyi Kártya Programnak köszönhetően - derül ki az ITM közleményéből.

A Széchenyi Kártya Program konstrukciói 2021 nyarán újultak meg. Az Újraindítási Hiteleket eddig közel 30 000 vállalkozás igényelte több mint 920 milliárd forint értékben, amelyből 15 ezer hitelügyletet már le is szerződtek a bankok 370 milliárd forint összegben – emelte ki György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár. A speciálisan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés