Előfizetői tartalom

A legkönnyebben elérhető hálózat akar lenni a szuperbank mindenki számára

Portfolio
Továbbra is a legnagyobb hazai fiókhálózatot szeretné működtetni az MKB, a Budapest Bank és a Takarék Csoport egyesülésével létrejövő szuperbank, megszólítva azokat a vidéki ügyfeleket is, akiket más bankok nem érnek el – nyilatkozta Ginzer Ildikó a Portfolio-nak. A Magyar Bankholdig standard  kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese ismertette: mind a hitel-, mind a megtakarítási oldalon 15-20% között alakulnak a retail piaci részesedéseik. Az MKB és a Budapest Bank között termékharmonizációs folyamatot indítottak el, amelyet március végéig be fognak fejezni.

2022 márciusában a Budapest Bank, 2023 második negyedévében pedig a Takarék Csoport is beolvad az MKB Bankba. Mikor dől el, mi lesz az egyesített szuperbank neve, és milyen elképzeléseik vannak az új arculatról? Terveink szerint 2023 elejére be tudjuk vezetni az új pénzintézet végleges márkanevét. Már elkezdtük ennek előkészítő munkáját, több kutatást is végzünk egy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés