Előfizetői tartalom

Rejtélyes társaság áll a Revolut fizetései mögött: mutatjuk, mit kell róluk tudni

A digitális transzformáció a fizetési piacot is állandó szerkezeti változásoknak veti alá. A fizetési megoldások egyre kiemeltebb szerepet kapnak a vállalatok értékajánlatában: amíg korábban ez egy unalmas és hálátlan területnek számított, amin mindenki fogát összeszorítva próbált meg túljutni, addig ma már a termékhez igazítják a fizetési megoldásokat, de sok esetben egészen új, különálló pénzügyi szolgáltatások is megjelennek a vállalatok kínálatában. Az ehhez szükséges infrastruktúra kezelése viszont nem egyszerű feladat, így a cégeknek olyan szolgáltatókra kell hagyatkozniuk, amelyek egységes platformot nyújtanak a gyors számlanyitáshoz és a változatos pénzügyi termékek létrehozásához. Ilyen vállalat a Modulr is, amely olyan alternatív pénzügyi szolgáltatók mögött áll, mint amilyen a Revolut is. Cikkünkben bemutatjuk, milyen modellben működik a "titkos" fintech, és hogyan nyitja meg a kapukat a pénzügyi világ felé cégek ezrei számára.

A Revolut gerince A Modulr egy egyesült királyságbeli fintech, amely hatékony alternatívát nyújt vállalati ügyfeleknek, amelyek meg szeretnék kerülni a pénzügyi tevékenység folytatásához szükséges lassú és drága kereskedelmi banki szolgáltatásokat. A Modulrt cégek tömegei használják a fintech, az alternatív banki szolgáltatások, a könyvelés és az idegenforgalmi szektor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés