Előfizetői tartalom

Csányi Sándor az OTP-ről: a befektetők messze túlreagálták a helyzetet

Portfolio
Csányi Sándor OTP-vezér nem látja indokoltnak az OTP részvényárcsökkenésének mértékét, szerinte a helyzetet messze túlreagálták a befektetők. Az RTL-nek nyilatkozva kifejtette, hogy Ukrajnában zavartalanul üzemelnek az OTP-fiókok, a háború kirobbanása óta nőtt a banknál lévő megtakarítások értéke. Kifejtette, oroszországi kivonuláson nem gondolkodik az OTP.

Az OTP Ukrajnában háborús körülmények között is zavartalanul üzemel, körülbelül 42 fiókunk van nyitva, ahol lövöldözések és bombázások zajlanak, ott nem nyitnak ki. Csányi Sándor elmondása szerint február 23. és március 2. között négy százalékkal nőttek az OTP-nél Ukrajnában a megtakarítások. Valószínű, hogy más bankoktól viszik át az ügyfelek a betéteket....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés