Előfizetői tartalom

Új vezetőt nevezett ki a Mastercard a közép-európai régió élére

Portfolio
A Mastercard ma bejelentette Peter Bakenecker kinevezését a Mastercard közép-európai divíziójának új elnökeként. Ebben a szerepkörben a Mastercard stratégiájának, működésének és az üzletág minden aspektusának általános sikeréért felel Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Cipruson, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Máltán, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Németországban és Svájcban.

Financial IT 2022 Hamarosan hasonló témákkal is találkozhatsz a Portfolio Financial IT konferenciáján. Részletek és regisztráció itt! Információ és jelentkezés Peter Bakenecker kinevezését így kommentálta: "Iparágunk változik. A Mastercardnál folyamatosan igazodnunk kell ügyfeleink stratégiai, technológiai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés