FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Döntött a kormány: változnak a CSOK, a jelzáloghitel-elengedés és a babaváró költségszabályai

Portfolio
Április 29-étől megváltozik a CSOK, a lakásáfa-visszatérítési támogatás, a jelzáloghitel-elengedési támogatás és a babaváró támogatás állam által fizetendő költségtérítése a bankok felé, az eddigi százalékos mérték helyett abszolút összeget határoztak meg erre a csütörtökön megjelent rendeletmódosítások. A babaváró hitel esetében a szintén a bankoknak fizetett állami kamattámogatás, illetve a gyermekvállalás elmaradása esetén érdekes „büntetőkamat” mértéke 1 százalékponttal csökken, a babaváró hitel 0%-os ügyfélkamatát és annak szabályait ez nem érinti.

Hitelezés 2022 A családtámogatásokról is szó lesz Hitelezés 2022 konferenciánkon, nem érdemes lemaradni az eseményről! Információ és jelentkezés A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg a kormány 150/2022. (IV. 14.) rendelete az állam által fizetett költségtérítéssel kapcsolatos egyes kormányrendeletek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés