Előfizetői tartalom

Változás a Revolutnál! A magyar ügyfelek is érintettek

Portfolio
Délután öt óra körül jön a Portfolio Checklist, lapunk munkanapokon jelentkező podcastjének pénteki adása. Az első témánk a Revolut csütörtöki közleménye, mely fontos változásokra hívta fel a neobank ügyfeleinek figyelmét. Ezután az orosz gazdaság előtt álló komoly kihívásokkal foglalkozunk, mivel az elhúzódó háború és az ország elleni szankciók akár államcsődöt is eredményezhetnek.

Hamarosan jön a Checlkist, a Portfolio napi podcastjének pénteki adása. A műsor első témája a Revolut csütörtöki közleménye lesz, amiben tájékoztatták az ügyfeleket, hogy azok is átkerülnek a litván székhelyű Revolut Bankhoz, akik eddig a londoni Revolut Paymentshez tartoztak. A változások a magyar ügyfeleket is érintik. Magyarországon 500 000 fős ügyfélszámról szokott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés