FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Egyre színesebbek a hazai mobilbankok - Mutatjuk mire képesek

Egyre többet tudnak a hazai mobilbankok, a funkciógazdagságban viszont még sok eltérést tapasztalni. A megszokott eszközökön túl - mint a kiadásfigyelő és a biometrikus azonosítás - számos hazai bank fejlesztett egyedi megoldásokat a rendszerébe (ökokalkulátor, kártyanálküli pénzfelvétel), amelyek színesebbé teszik a palettát, és nagyban hozzájárulnak a felhasználói élmény növeléséhez. A legtöbb funkcióval még mindig a Revolut neobank applikációja bír, így az összehasonlítást ebből kiindulva végeztük el.

Financial IT 2022 Hasonló témákkal kiemelten foglalkozunk május 31-én a Financial IT 2022 konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Fontos megjegyezni, hogy az alábbi cikk nem egy minőségbeli vagy teljesítménybeli sorrendet felállító teszt eredménye, csupán az egyes alkalmazások funkciógazdagságát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés