Előfizetői tartalom

Friss bejelentés érkezett a lakáshiteleknél, mit jelent az MNB új kamatstopos javaslata?

A legsérülékenyebb csoportokat érintő, célzott meghosszabbításra lenne szükség a kamatstop esetében – jelentette ma be az MNB alelnöke a jegybank javaslatát a Világgazdaság konferenciáján. Ha abból indulunk ki, hogy a kormány részéről eddig a kamatstop július 1-je utáni meghosszabbítása lehetett a legvalószínűbb terv, akkor igazán előremutató és árnyalt megközelítést mutat a jegybank ötlete, de vannak más, talán még nem teljesen irreális javaslatok is, például a tömeges fixesítésről szólók.

Hitelezés 2022 A témáról részletesen szó lesz jövő keddi Hitelezés 2022 konferenciánkon, még nem késő regisztrálni az eseményre! Információ és jelentkezés Kik a sérülékenyek? A kamatstop hirtelen kivezetése 20% feletti törlesztőrészlet-emelkedést jelentene egy átlagosnak (pontosabban mediánnak)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés